Nesten & Spirale

Poétik je mee? Participez!

Het moment is aangebroken: Park Poétik is klaar voor zijn derde editie! Er staat je een zomer vol verwondering te wachten! Van 1 juli tot en met 28 augustus 2022 zal Park Poétik opnieuw poëzie zaaien in de straten van Vorst en Sint-Gillis (Brussel).

 

Het thema ‘Drôles d’oiseaux & Vreemde Vogels’ zal het hoofdthema zijn van een veelheid aan verrassende interventies! Park Poétik is terug voor een derde editie voor ontmoeting en dialoog in de straten, op pleinen, in parken en wijken. Dit jaar zullen verschillende “nesten” worden gecreëerd, waarin kunstenaars en artiesten als vreemde vogels hun vleugels zullen uitslaan om artistieke creaties uit te broeden die worden aangeboden aan de bewoners van de wijk en aan kunstminnende of nieuwsgierige voorbijgangers. 

 

Samen met kunstenaars, bewoners en lokale culturele organisaties steken we de handen uit de mouwen om u een programma aan te bieden van workshops, interactieve voorstellingen, concerten, visuele installaties en parades. Dus open uw ogen en oren voor parades en straattheater die u als poëtische spiralen meevoeren om te springen, te lopen, te dansen en te dromen… ! Wil je met ons twirlen? Iedereen is welkom!

 

Wanneer?

Park Poétik verspreidt zijn magie de hele zomer lang van 1 juli tot en met 28 augustus, zeven dagen op zeven.

Nest Marais : 1/07 au 4/08

Nest Jordens : 11/07 au 23/07

Nest Agora : 18/07 au 23/07 + 6/08

Nest Marconi : 29/07 au 12/08

Nest Marronnier : 5/08 + 12/08 + 19/08 + 22 au 26/08

Nest St Antoine : 13/08 au 24/08

KIOSK POÉTIK : 26, 27 & 28/08

 

& dan ook nog Spirale : dat wordt sowieso een verrassing als je deze tegenkomt!

 

Ja, ik poétik mee!

Neem een kijkje bij programma om te weten welk Nest waar wordt opgebouwd. De precieze programmatie van elk Nest wordt eerder last minute meegedeeld.

 

Let’s fun the park and let’s bird the poétik !

Benieuwd wat er op het programma staat van Park Poétik 2022?

Pin It on Pinterest

Share This