Radio Poétik 2023

20 juli, 2023 | Nieuws

Luister naar onze RADIO POÉTIK 2023 via onze soundcloud.

Ontdek de verhalen en specifieke atmosferen van vier verschillende plekken in Sint-Gillis!

Drie weken lang keerden we op woensdag terug naar Square Jacques Franck waar we samen huilden, met geweld geconfronteerd werden, de Sound Poétik zongen en samen dansten over het plein.
Elke donderdag sloten we ons aan bij CHAUD in de Fortstraat, voor het zomerfestival voor GC Pianofabriek. Mensen passeerden er en aten een ijsje, dronken een pintje en genoten van de zomer.
De vrijdagen plaatsten we ons radio-caravannetje op de binnenkoer van Square Charles Jordens. De bewoners van de wijk bekeken ons afwachtend, maar sloten ons daarna zonder meer in de armen. Er werd gedanst, koffie gedronken en we ontdekken muziek van over de hele wereld. Terwijl om 18u de radio in live modus ging, staken tientallen mensen hun hoofd uit hun ramen om mee te genieten.
Elke zaterdag reden we naar Place Bethlehem en genoten van dit levendige plein. We lieten de diversiteit aan het woord terwijl we uitkeken om de spelende kinderen in de waterfonteinen.

Luister naar de afleveringen van onze RADIO POÉTIK 2023 in Sint-Gillis via onze soundcloud en geniet na.

Bedankt voor jullie participatie! Park Poétik wil ontmoeten en dankzij de radio verbonden we verhalen, geluiden en mensen!

Bedankt! Merci ! Shukran! Gracias! Thank You! ….

Jullie allemaal
PCS Jacques Franck
GC Pianofabriek & Tifenn
La Vieille Chechette
Café Billies

Pin It on Pinterest

Share This