Home Programma muziek Concert 4Cascabel
Categorie

Datum

27 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

20:00 - 22:00

Concert 4Cascabel

20:00-22:00 Concert 4Cascabel (2x30m – percu/fandango)

De Mexicaanse fandango is een feestelijk ritueel, door middel van zijn poëzie,uitdrukking geeft aan de natuur, de dieren, het plattelandsleven en de liefde. Het is een jamsessie, een moment om samen te zijn en delen, met verschillende elementen: een verscheidenheid aan muziekinstrumenten (waarvan sommige uniek zijn, zoals het kaakbeen van het paard), een fusie van Latijns-Amerikaanse ritmes, kleurrijke kostuums en Mexicaanse tradities, evenals een muzikale en culturele cross-over. Mexicaanse fandango is gezelligheid met muziek als universele taal.
Bij deze gelegenheid zal 4 Cascabel een Mexicaanse fandango tonen.

Voorafgaand aan de fandango, is er een klein intiem concert: een muzikale reis door Mexico en zijn culturele erfgoed (het ontstaan van de Europese muziek in Latijns-Amerika), een eerbetoon aan de traditionele interpretaties van de Mexicaanse muziek.

  • Park Poétik Concept

    Kiosk Poétik

    Cultuur voor allen in het Marconipark!

    De zomervakantie loopt op haar laatste pantoffels dus we geven er nog eens een ferme lap op! Welkom van 26 tot 28 augustus op Kiosk Poétik 1190, in het prachtige Marconiparkje in Hoog-Vorst, waar tal van vreemde vogels je uitnodigen om alle zintuigen open te stellen. Met creatieve workshops, straattheater, acrobatie en (veel) muziek van kunstenaars uit de buurt, zit er bijzonder veel sfeer in Hoog-Vorst! Kiosk Poétik 1190 is een initiatief van de Gemeente Vorst, GC Ten Weyngaert, BRASS, Biblif en Bib Vorst in het kader van Park Poétik 2022.

    Meer Kiosk Poétik

Urenschema

Nieuwe Dag

Pin It on Pinterest

Share This