Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Square Jordens

Locatie

Square Jordens
Montenegrostraat 4, 1060 Sint-Gillis

Datum

18 - 23 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

13:00 - 18:00

Radio Mboté

Van maandag 18 tot zaterdag 23 juli zal Radio Mbote naar Nest Jordens komen om woorden, getuigenissen en geluiden te verzamelen… elke dag. Van 13.00 tot 16.00 uur zal de radio werken rond thema’s in de buurt om elke dag van 16.00 tot 18.00 uur een live show te presenteren. Tijdens dit open podium zullen we het hebben over dans en muziek, eten, Nest Jordens, de kunstenaars die deelnamen aan het project in de buurt en mensen die in de buurt van de Montenegrostraat wonen of werken!

Radio Mbote, dat op 30 juni 2013 werd gelanceerd, wil een stem geven aan de Afrikaanse gemeenschap. Het woord Mbote, dat “hallo” betekent in het Lingala (een taal die in het Congobekken wordt gesproken), wordt hier gebruikt als de schakel tussen Afrika en het gastland (of de gastlanden). Delen is het sleutelwoord van onze media en daarom zijn alle suggesties en voorstellen tot samenwerking gericht op de ontwikkeling van Radio Mbote vurig gewenst en welkom.

(in het Frans)

 • Park Poétik Concept

  Nest Jordens

  10/07 – 23/07

  Nest Jordens wordt een kleurrijke ervaring want zal al je zintuigen te prikkelen!  Elke dag werken één of meer kunstenaars op een interactieve en participatieve manier met bewoners en voorbijgangers rond één van de vijf zintuigen. De synesthesie gaat dan vibreren, en je wordt elke dag uitgenodigd om te zien, te luisteren, te ruiken, aan te raken en te proeven, of zelfs alle vijf tegelijk! 

  Samen creëren we onze ideale straat. Feestelijk, harmonieus en volledig uitzinnig! Zodus, hoe ziet jouw poëtische stad eruit?

  Meer Nest Jordens

Pin It on Pinterest

Share This