Home Programma radio Radio Poétik
Categorie

Datum

5 juli, 2023 - 25 augustus, 2023
Voorbij!

Tijd

15:00 - 19:00

Radio Poétik

Ik ben in Sint-Gillis en jij bent in Vorst. We staan achter dezelfde zaak. Maar kunnen we zeggen dat we samen zijn? Dat is de vraag!

Eén ding is zeker, dit jaar trekt #RadioPoétik haar stoute schoenen aan.

De legende vertelt dat toen Radio Poétik nog in haar donkere, verborgen hoekje zat, opnieuw geactiveerd werd door de Poétikizen-ne-s, die zich haar magische krachten herinnerden. SAMEN realiseerden ze hun gezamenlijke dromen.

Als je, net als wij, zin hebt om je te uiten, te creëren of plezier te maken, vind ons dan op het Jacques Franckplein op 05, 12 en 19 juli, op 06, 13 en 20 juli in de Fortstraat (voor de Pianofabriek), op 07, 14 en 21 juli op het Jordensplein niet ver van de oude Chechette en op zaterdagen 08, 15 en 22 juli op het Betlheemplein.

Vanaf 17 augustus zijn we in het Park Marconi van vrijdag tot zondag in de eerste week en van donderdag tot zaterdag in de tweede week.

15:00 – 18:00 Participatieve ateliers door verschillende artiesten. Cycl.one, Carolina Mantovano, Rouwcollectief of Daddy K7 zijn ter plekke.
Bovendien staan onze reporters klaar om jouw verhalen te verzamelen. We maken samen deze radio samen! Kom even piepen, zet je naast onze radiocaravan en kom de sfeer opsnuiven. Er is altijd wel wat te doen!

18:00 – 19:00 Radio Poétik goes live! Kom af en beluister de verhalen uit de buurt, podcasts, soundscapes, muziek, enzovoort…

Urenschema

Jour suivant

Pin It on Pinterest

Share This