Artiest

 • DADDY K7
  DADDY K7

  In 2012 when the world threatens to collapse, Henry Debay, finds one of his old music tapes. As soon as he took it in his hand, a feeling of joy immediately invaded him. Surprised by the power of this experience, he decides to show it to a friend, then to another friend, etc., …
  On that moment he is sure that Audio Tapes are a source of joy and must be protected by all means! He become Daddy K7
  From meeting to a proposal, “Daddy K7” takes shape and gradually becomes an artist project motivated by the mission :
  “Protect the Audio Tapes from destruction!” Some go so far as to say it good be the solution to save the world. Other artistes started to work with him and help him to amplify his action.

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Park Marconi

Locatie

Park Marconi
Ter hoogte van Alsembergsesteenweg 296, 1190 Vorst

Datum

24 - 26 augustus, 2023
Voorbij!

Tijd

15:00 - 19:00

Capteurs de Vibes

“De vibes vastleggen

Op hun fietsen, uitgerust met een eenvoudige machine om geluid op te vangen en uit te zenden, willen de muziekliefhebbers van Daddy K7 de vibraties opvangen die dit “geheel” vormen en ze over de stad verspreiden, een echo van de stedelijke chaos in de vorm van een geluidscapsule die nu en in de toekomst beluisterd kan worden. Het is een missie voor Sint-Gillis en Vorst, waar talen, culturen en geschiedenissen elkaar voortdurend kruisen. Ons doel is om zoveel mogelijk geluidsvibes op te vangen. Ze in een tijdcapsule stoppen en een glimp opvangen van wat het betekent om samen te zijn.

Hoe doen we dit?

We vullen audiocassettes, SD-kaarten en spraakmemo’s met geluid. Toewijdingen, muziek, poëzie, schrijven, rap, getuigenissen – alles wat in de gemeenschap te horen is, wordt waarschijnlijk in onze machine gezogen. Na elke sessie wordt een mix van de beste soundbites naar Radio Poétik gestuurd.

Pin It on Pinterest

Share This