thema 2023

what means together ? ensemble, c’est quoi ? wat betekent samen ?

Poétik je mee? Participez!

Het moment is aangebroken: Park Poétik is klaar voor zijn vierde editie! Er staat je een zomer vol verwondering te wachten! Van 25 juni tot en met 26 augustus 2023 zal Park Poétik opnieuw poëzie zaaien in de straten van Vorst en Sint-Gillis (Brussel).

Het thema “what means together” zal het hoofdthema zijn van een veelheid aan verrassende interventies! Park Poétik is terug voor een vierde editie voor ontmoeting en dialoog in de straten, op pleinen, in parken en wijken.

Samen met kunstenaars, bewoners en lokale culturele organisaties steken we de handen uit de mouwen om u een programma aan te bieden van workshops, interactieve voorstellingen, concerten, visuele installaties en parades. Dus open uw ogen en oren voor parades en straattheater die u als poëtische spiralen meevoeren om te springen, te lopen, te dansen en te dromen… ! Wil je met ons twirlen? Iedereen is welkom!

Wanneer?

Park Poétik verspreidt zijn magie de hele zomer lang van 25 juni tot en met 26 augustus.

Benieuwd wat er op het programma staat van Park Poétik 2023?

Neem een kijkje bij programma om te weten welk project waar wordt opgebouwd. De precieze programmatie van elk project wordt eerder last minute meegedeeld.

Pin It on Pinterest

Share This