Artiest

 • BigBen
  BigBen

  Double Belgian Beatbox Champion

Square Jordens

Locatie

Square Jordens
Montenegrostraat 4, 1060 Sint-Gillis

Datum

22 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

16:00 - 17:00

Beat box met BigBen

Deze vrijdag zal Nest Jordens je bezielen met verschillende activiteiten!
Van 14.30 tot 16.00 uur zal Nadia een kookworkshop leiden om koekjes te maken van wilde planten die zij zelf verzamelt.

Van 14.00 tot 18.00 uur kunt u in de Rue du Monténégro een boomhut bouwen met Emmeline en lichtsporen maken met Sara.

Rond 16.30 uur komt er een verrassing langs in de straat! Wees paraat!

Van 17 tot 18 uur zal de artiest Big Ben er zijn om een participatieve beat box workshop te geven, gevolgd door een open podium.
BigBen is een beatboxer die Belgische beatboxgeschiedenis heeft geschreven, want hij is de enige die twee keer het Belgisch kampioenschap heeft gewonnen (2013 en 2014). Het waren zijn persoonlijke gevechten die hem het verlangen gaven om in deze discipline vooruitgang te boeken tot hij ze evenzeer beheerste als zijn recept voor roerei met kaas. Parallel met het concours reist hij nu al 11 jaar de wereld rond om de speakers en het publiek van de meest prestigieuze zalen in vervoering te brengen.

Van 16.00 tot 18.00 uur zal Radio Mbote een live show verzorgen in de kleurrijke roulotte, met om 17.00 uur een item over de Big Ben.

 • Park Poétik Concept

  Nest Jordens

  10/07 – 23/07

  Nest Jordens wordt een kleurrijke ervaring want zal al je zintuigen te prikkelen!  Elke dag werken één of meer kunstenaars op een interactieve en participatieve manier met bewoners en voorbijgangers rond één van de vijf zintuigen. De synesthesie gaat dan vibreren, en je wordt elke dag uitgenodigd om te zien, te luisteren, te ruiken, aan te raken en te proeven, of zelfs alle vijf tegelijk! 

  Samen creëren we onze ideale straat. Feestelijk, harmonieus en volledig uitzinnig! Zodus, hoe ziet jouw poëtische stad eruit?

  Meer Nest Jordens

Tags:

Pin It on Pinterest

Share This