RADIO POETIK LIVE - écoutez ici
2406001 - Parade Poétik © Dounia Mojahid_71-min
programma 2024 online
previous arrow
next arrow

Een participatieve kunstenzomer

Van 1 juni tot en met 24 augustus 2024 strooit Park Poétik opnieuw gratis poëzie in de straten van Vorst en Sint-Gillis (Brussel). 
Alle projecten op het programma onderzoeken de vraag “Wat betekent samen?”, het thema van Park Poétik 2024.
We zoeken de ontmoeting op via artistieke interventies in de publieke ruimte. Parades, straattheater, participatieve straatresidenties, circus, buurtradio, fiesta, surprises … en nog zoveel meer verwondering!

Poétik je mee ? Participez !

Ben jij een dromer?

Samen met kunstenaars, bewoners en lokale culturele organisaties steken we de handen uit de mouwen om jou een programma aan te bieden van workshops, interactieve voorstellingen, concerten, visuele installaties en parades. Dus open je ogen en oren voor parades en straattheater die je als poëtische spiralen meevoeren om te springen, te lopen, te dansen en te dromen… ! Wil je met ons twirlen? Iedereen is welkom!

We sporen iedereen met een hart voor Sint-Gillis en Vorst deel te nemen en zijn of haar stem te laten horen! Door samen te dromen en de handen in elkaar te slaan, kleuren we de straten en de pleinen elke week een beetje anders in zodat we elkaar en bezoekers van onze gemeenten steeds opnieuw verwonderen.

Wat is jouw droom en hoe ziet jouw Brusselse utopie eruit? Ken jij je buren al?  Ben jij een gekke snuiter maar kan jij nergens je ei kwijt? Neem zeker eens een kijkje in onze projectoproepen en oproep tot deelname of misschien zet jij je graag in als vrijwilliger? Geef een seintje en dan dromen we samen verder!

Pin It on Pinterest

Share This