Home Programma participatief atelier BerceNid & Reuze eieren

Artiesten

Datum

22 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

13:00 - 17:00

BerceNid & Reuze eieren

13h00-17h00

Een workshop voorgesteld door Oranne Mounition waar ouder-kind duo’s eieren van verschillende afmetingen maken en daarnaast een reuzennest (gemaakt door Oranne M, in schuim en textiel) waarin Marie-Rose Mayele een ouder-kind duo (zelfs een trio als het peuters zijn) zal uitnodigen om zich te laten sussen door haar liedjes en verhalen van over de hele wereld.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This