Home Programma Buurtfeest!

Artiesten

Square Jordens

Locatie

Square Jordens
Montenegrostraat 4, 1060 Sint-Gillis

Datum

16 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

13:00 - 20:00

Buurtfeest!

We sluiten de eerste week van het Nest af met een buurtfeest! Welkom vanaf 13h00 voor een parade en openluchtatelier voor kinderen rond zintuigen met MUS-E , een filosoferende clown, Playcation straatanimatie, concerten van Bb Lona en Yuxiang Zhang voor het project “Estate” en Fresh Boogy een een straatbarbecue. 

13h00 MUS-E Parade & openluchtatelier Kunstenaars Jan Gordts en Marjolein Guldentop gingen een week lang aan de slag met een groep kinderen rond het thema zintuigen. Vandaag trekken ze samen naar het Nest en delen ze hun creaties met de buurt.

13h30 Filosoferende clown 

14h00 Playcation: herontdek de spelletjes van vroeger! Verwacht je aan een knotsgekke namiddag vol tik- en springplezier, schaduw- en hinkelspelletjes, knikkeren en balletje klop.

15h00 Concert “Estate” Bb Lona en Yuxiang Zhang Deze groep, genoemd naar de mythische Italiaanse standaard uit Estate, de gelijknamige naam van het project, is een jazzmuziekgroep. Deze vier artiesten uit de vier windstreken, gevestigd in Brussel, brengen een repertoire over de zomer voor de zomer, met bossa nova en zomerse, zonnige thema’s, in verschillende talen en met aandacht voor Franse componisten zoals Gainsbourg of Henri Salvado, onvermijdelijke jazzman made in France ! Bb Lona op zang en Yuxiang Zhang op gitaar.

16h00 Straat BBQ de Rue

18h00 Fresh Boogy Take over

 • Park Poétik Concept

  Nest Jordens

  10/07 – 23/07

  Nest Jordens wordt een kleurrijke ervaring want zal al je zintuigen te prikkelen!  Elke dag werken één of meer kunstenaars op een interactieve en participatieve manier met bewoners en voorbijgangers rond één van de vijf zintuigen. De synesthesie gaat dan vibreren, en je wordt elke dag uitgenodigd om te zien, te luisteren, te ruiken, aan te raken en te proeven, of zelfs alle vijf tegelijk! 

  Samen creëren we onze ideale straat. Feestelijk, harmonieus en volledig uitzinnig! Zodus, hoe ziet jouw poëtische stad eruit?

  Meer Nest Jordens

Pin It on Pinterest

Share This