Artiest

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

20 - 21 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

10:00 - 16:00

C-volant

20/08 en 21/08

10h00-12h00 & 14h00-16h00

Een voorstelling voor kinderen en volwassenen

Hou je van vliegers? Kleurrijke vliegers met linten zijn beschikbaar. Ze zijn licht en hebben handvatten. Je kunt ze pakken, schudden, knijpen… Glinsterende linten zijn aan hun uiteinden bevestigd, geluiden klinken als ze worden aangeraakt, kleur komt uit microperforaties als ze worden ingedrukt…
De verschillende rinkelende geluiden, die doen denken aan vogelgezang (bellen, belletjes, bonen in blik…). De miniballonnen opgeblazen met helium zullen de vliegers enkele centimeters boven de grond laten zweven… Baby’s, geholpen door hun ouders, manipuleren en raken de interactieve volumes aan, gaan op de zachte vliegers liggen. De oudere kinderen vangen en rennen met de vliegers op hun hoofd, gooien, spelen met de verf…

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This