Home Programma fiesta Fiesta Mérode Poétik
Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst
Categorie

Datum

24 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

12:00 - 18:30

Fiesta Mérode Poétik

Kom met ons het einde van Nest Saint-Antoine vieren met Mérode Poétik!

Op het programma: waterspelletjes om af te koelen, koffiepauze en intergenerationeel babbelen, straatkleuren, een theedans, sportieve en creatieve workshops, cuistax in overvloed, een barbecue voor feministen, concerten en nog veel meer activiteiten en verrassingen!

Een mooie gelegenheid om samen te komen rond activiteiten voor alle leeftijden, en het Nest Saint-Antoine in stijl af te sluiten!

Van 12.00 tot 17.30 uur

 

Meer info over de verschillende activiteiten op Merode Poétik vind je hier.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This