Artiesten

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

24 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

12:00 - 17:00

Géographie corporelle

12h00 – 17h00

Lichaamsgeografie in zwerven is een origineel middel om een gezellig moment en een sociale band te creëren in het kader van een festival, een evenement, of gewoon in het dagelijkse leven van een stad, op straat, op een markt, enz. Dit apparaat is op zichzelf al een echte performatieve show, tegelijkertijd esthetisch, grappig en ontroerend voor het publiek, voordat ze besluiten de sprong te wagen… en dat duurt niet lang! Het publiek, kinderen en volwassenen, worden uitgenodigd voor een zintuiglijke en choreografische ervaring op basis van beweging en aanraking, die zij zich zullen herinneren! De beoefenaars lopen rond met grote “donuts” op straat of in de buitenruimte, en stellen zich onvoorbereid op om kinderen, ouders of grootouders te ontvangen om te proeven van de ervaring. Dan begint een zintuiglijke reis: met gesloten ogen laat de ontvanger zich wiegen, drukken, strekken, en bouwt houdingen op volgens de verbeelding en de dans waartoe de beoefenaar aanzet! Iedereen verlaat deze parenthese ontspannen, nieuwsgierig, gevoelig, geamuseerd, verbaasd!

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (van 0 ) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd

   Meer Nest Saint Antoine

Pin It on Pinterest

Share This