Artiest

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

20 - 22 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

14:00 - 16:00

Grappige vogels

20/08 en 22/08 : 14h00-16h00
21/08 : 10h00-12h00 & 14h00-16h00

“De stad heeft een eigen leven : Parallel. Het openbaart zichzelf. ”
Gedurende drie dagen komt Danijela Jovic u aanbieden om met haar enkele balkons en gevels rond de Sint-Antoniusplein in te kleuren.

Het idee van het project is tijd door te brengen met vrouwen om onze persoonlijke verhalen, aspiraties en innerlijke kleuren uit te wisselen en te begrijpen. Van daaruit zullen we kleurencombinaties vinden die ons allemaal aanspreken en vormen die onze ziel en innerlijke ruimtes vertegenwoordigen (als vrouw, of onze herinneringen, onze huizen, ons land van herkomst…).
De zeildoeken waarop we deze vormen tekenen en schilderen zullen de weergave zijn van onze gesprekken; vormen en kleuren die geassocieerd worden met mentale beelden, herinneringen aan het verleden en verlangens naar de toekomst.
Onze zielen – onze interieurs worden een uiterlijke versiering voor onze buurt. De dekzeilen, een soort aan elkaar geweven tapijt, zullen de vriendschappen weerspiegelen die we tijdens deze drie dagen hebben gesloten.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This