Artiest

Datum

13 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

14:00 - 18:00

La Marelle

14h00-18h00 (en continu)

Een workshop rond een matje voor vroeg leren voor peuters (van 6 tot 36 maanden) onder begeleiding van hun ouders. La Marelle is een zintuiglijk tapijt dat volledig met de hand gebreid, gehaakt en geborduurd is. Elk stuk van La Marelle komt overeen met een landschap dat het kind uitnodigt om het te verkennen. Het begint bij de voetgangersoversteekplaats en eindigt in de wolken, langs de bakstenen muur, de tuin, de boomgaard, de berg… De Hopscotch is gemaakt in samenwerking met La Court’Echelle van het Huis van de Culturen in Molenbeek, Brussel. La Marelle was voor een zeer jong publiek met speciale aandacht voor hun cognitieve ontwikkeling. cognitieve ontwikkeling. De felle kleuren en tactiele materialen bedienen de zintuigen van de kleintjes.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (van 0 ) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd

   Meer Nest Saint Antoine

Pin It on Pinterest

Share This