Home Programma Merles animés

Artiest

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

13 - 24 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

Gehele dag

Merles animés


Tijdens de maand juni kwam fotografe Saskia Vanderstichele naar de Sint-Antoniuswijk om de tijd te nemen voor een gesprek met de vrouwen die er wonen. Tijdens deze ontmoetingen fotografeerde zij deze vrouwen om intieme en persoonlijke portretten te maken, die weergeven wie zij zijn.

Van 13 tot 21 augustus: De portretten worden tentoongesteld in de Pianofabriek in de Vitrine Poétik.

Van 22 tot 27 augustus: De portretten zullen dan tijdelijk worden opgehangen op de balkons van de Place Saint-Antoine tijdens het Nest.

 • Park Poétik Concept

  Nest Saint-Antoine

  Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (van 0 ) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
  Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
  Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd

  Meer Nest Saint Antoine

Pin It on Pinterest

Share This