Home Programma fiesta participatief atelier radio Mini Fiesta – Circus & Radio
Park Marconi

Locatie

Park Marconi
Ter hoogte van Alsembergsesteenweg 296, 1190 Vorst

Datum

28 juni, 2024
Voorbij!

Tijd

15:00 - 20:00

Mini Fiesta – Circus & Radio

★ 10 x Feestelijke namiddagen, gratis en voor iedereen !

Flyer overzicht alle mini-fiesta

 

15:00 ATELIER(S) + SAMEN RADIO MAKEN

Radio Poétik onderzoekt wat er leeft in de wijk. Om 18u gaan we live, maar we zijn er al vanaf 15u en we willen jouw verhaal horen. Zet je er gezellig bij. Er is muziek, er zijn ateliers en de poëzie van de stad is nooit ver zoek.

15:30 – 17:00 In het atelier van l’Adret maken we samen instrumenten: maracas, castagnetten, tap-tap, enz. Deze activiteit is toegankelijk voor kinderen en volwassenen.

 

18:00 RADIO POÉTIK – LIVE

Radio Poétik is een live radio-uitzending vanuit een blauw caravannetje. Muzikaal, rakend en plezant. Kom je zegje doen!

 

19:00 SPEKTAKEL : 99 CM – IARA GELLER

(zie coverfoto)

Circus solo voor alle leeftijden vanaf 6 jaar
Duur: 45 minuten

Een oprechte uitwisseling van intimiteit, geïnspireerd door het leven van een kunstenaar, haar dromen en haar nachtmerries. Een bijzondere kijk op een leven dat veranderd is in 99 cm tussen het eerste contact met de buitenwereld en vandaag. Hier, nu, is ze klaar, of bijna klaar, om haar waanbeelden, verlangens en fantasieën te delen. Maar tussen verwachtingen en werkelijkheid zitten soms discrepanties en verrassingen. Dingen lopen anders dan je je had voorgesteld…

Omringd door objecten en alledaagse voorwerpen die hun oorspronkelijke functie hebben verloren, nodigt deze show het publiek uit om een kijkje te nemen achter de schermen van het leven van een circusartiest.

Meer info over de artiest : www.iaragueller.com

 

▲▲ Opgelet: er wordt geen bar voorzien. Breng je eigen drankje mee 😉

▲▲ In samenwerking met Gemeente Vorst & l’Adret.

 

Pin It on Pinterest

Share This