Home Programma participatief atelier Nuée flamboyante workshop

Artiest

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

15 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

13:00 - 16:00

Nuée flamboyante workshop

15/08 : 13h00 > 16h00
22/08 : 14h00 > 17h00

Hou je van verkleedpartijtjes en kleurrijke optochten? Deze workshop van Lola Upsilov is voor jou! Kom met gerecycleerd materiaal, karton en verf een prachtig vogelmasker maken om mee op straat te paraderen.

 • Park Poétik Concept

  Nest Saint-Antoine

  Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
  Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
  Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

  Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This