Artiest

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

13 - 17 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

14:00 - 17:00

Oizodio

FactumLab tentoonstelling
Wat als we in de geest konden kruipen van een vreemde vogel die in Vorst leeft?

In juni heeft de vereniging Factum Lab, die rond digitale culturen werkt, een workshop georganiseerd met jongeren uit de wijk Vorst. Kom het resultaat van deze workshops bekijken tijdens Nest Saint Antoine, waar de jongeren grote vogelkoppen in low poly hebben ontworpen. De maskers zullen worden tentoongesteld en voorbijgangers zullen kunnen luisteren naar een geluidsinhoud, die het verhaal vertelt van de buurt zoals gezien door deze vogels.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Urenschema

Pin It on Pinterest

Share This