Home Programma Quel Cirque !

Datum

11 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

14:00 - 17:00

Quel Cirque !

11/07/22 – 24/07/22

In juli nodigt Quel Cirque ! kinderen, tieners en volwassenen uit om een stapje hogerop te gaan en de wereld van circus te ontdekken: workshops vliegende trapeze, jongleren, koorddansen, balanceren, acrobatiek, enz.

Je hoeft niet eerder geoefend te hebben, er zullen circus professionals aanwezig zijn om je te begeleiden!
Elke dag van 14:00 tot 18:00 uur (ook in het weekend en op feestdagen)

Geen leeftijdsgrens behalve voor de vliegende trapeze: vanaf 8 jaar

ALL PUBLIC: geen inschrijvingen
GROEPEN: inschrijvingen (via Laurence op +32 467 31 27 89 / laurence.mons@lejacquesfranck.be)
Details: www.lebrass.be/event/cirque

Voorgesteld door de culturele centra van Sint-Gillis (Jacques Franck), Vorst (BRASS) en Anderlecht (Escale du Nord), in samenwerking met Cirqu’Conflex, Trapèze asbl en Compagnie Epissure, Circus Marcel en Circus Zonder Handen.

 

 

  • Park Poétik Concept

    Nest Marais

    01/07 – 04/08

    Voor één keer zullen de “Vreemde Vogels” van Park Poétik zich voegen bij de reeds rijke en aanwezige vogelpopulatie van de Marais Wiels. Het is een voormalig braakliggend industrieterrein op een steenworp afstand van het Zuidstation, waar de natuur in de loop der jaren weer tot leven is gewekt rond een meer. Door middel van artistieke interventies, zowel visueel als performatief, zullen deze – al dan niet vliegende – wezens een dialoog aangaan over het menselijke en niet-menselijke samenleven dat eigen is aan deze plek, die zo kostbaar is voor zijn buurt.oor één keer zullen de “Vreemde Vogels” van Park Poétik zich voegen bij de reeds rijke en aanwezige vogelpopulatie van de Marais Wiels. Het is een voormalig braakliggend industrieterrein op een steenworp afstand van het Zuidstation, waar de natuur in de loop der jaren weer tot leven is gewekt rond een meer. Door middel van artistieke interventies, zowel visueel als performatief, zullen deze – al dan niet vliegende – wezens een dialoog aangaan over het menselijke en niet-menselijke samenleven dat eigen is aan deze plek, die zo kostbaar is voor zijn buurt.

    Meer Nest Marais

Pin It on Pinterest

Share This