Artiesten

Park Marconi

Locatie

Park Marconi
Ter hoogte van Alsembergsesteenweg 296, 1190 Vorst

Datum

4 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

17:00 - 19:00

Splonk

Een muzikale theatervoorstelling, samen met de allerkleinsten geïmproviseerd.

Wie zich verstopt is te zien. Wie fluistert roept het hardst. Wie beweegt is een standbeeld. Wie tekent hoort een lied. Ontdek een nieuwe taal en bedenk de breedste sprong. Kom mee op reis en ontmoet Streep, Spiraal, Toeter en Blauw.

SPLONK! is een geïmproviseerde theatervoorstelling voor de allerkleinsten. Samen met het publiek creëren improvisator Sara van der Zande en muzikant Rik Staelens elke voorstelling een nieuwe wereld. Met behulp van suggesties uit het publiek, muziekinstrumenten, stift, verf en beweging ontmoeten we personages, en maken we samen elke keer ons eigen nieuwe verhaal. Elke voorstelling is uniek en een ode aan de kracht van de verbeelding.

Concept, spel en muziek: Sara van der Zande en Rik Staelens – i.s.m. Lilith & Mo vzw

 • Park Poétik Concept

  • NEST Marconi

   Park Poétik trekt ook dit jaar weer naar het Marconi Park! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen talrijke verenigingen uit Vorst, kunstenaars en inwoners van de wijk, zal #NestMarconi alle generaties van het publiek, kinderen, volwassenen en senioren, creatieve activiteiten aanbieden. Iedereen welkom om te dromen, plezier te maken en samen te bouwen.

   De verschillende workshops, gezellige momenten, voorstellingen en concerten zullen zich baseren op het concept van de Poëtheek, het bureau van stadsverzamelaars, waarbij iedereen zal worden uitgenodigd om mee te werken, om dit prachtige stadsparkje vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

   Meer Nest Marconi

Pin It on Pinterest

Share This