Park Marconi

Locatie

Park Marconi
Ter hoogte van Alsembergsesteenweg 296, 1190 Vorst
Categorie

Datum

11 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

17:00 - 17:40

Swiftly yours

Een verhaal over swiften
Optreden in de vorm van een poëtisch verhaal

In dit verhaal belichaamt kunstenares Johanne Mortgat Softswift, een wezen dat haar kennis over vogels, zwarte gierzwaluwen, deelt. Het verhaal wordt begeleid door beweging en zang, niet ver van de gierzwaluwen, een paar vluchten verwijderd van de vogels, vertelt Softswift momenten van transformatie, herkenning in een vloeibaarheid van geslacht, en reizen tussen verschillende talen : Frans, Chinees en vogelgeluiden.

  • Park Poétik Concept

    NEST Marconi

    Park Poétik trekt ook dit jaar weer naar het Marconi Park! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen talrijke verenigingen uit Vorst, kunstenaars en inwoners van de wijk, zal #NestMarconi alle generaties van het publiek, kinderen, volwassenen en senioren, creatieve activiteiten aanbieden. Iedereen welkom om te dromen, plezier te maken en samen te bouwen.

    De verschillende workshops, gezellige momenten, voorstellingen en concerten zullen zich baseren op het concept van de Poëtheek, het bureau van stadsverzamelaars, waarbij iedereen zal worden uitgenodigd om mee te werken, om dit prachtige stadsparkje vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

    Meer Nest Marconi

Pin It on Pinterest

Share This