Home Programma participatief atelier Workshop Fabrik’Tout
Le BRASS

Organisator

Le BRASS
Website
https://www.lebrass.be/
Park Marconi

Locatie

Park Marconi
Ter hoogte van Alsembergsesteenweg 296, 1190 Vorst

Datum

29 - 31 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

13:00 - 17:00

Workshop Fabrik’Tout

Fabriktou is een reeks workshops die Moussa van BRASS voorstelt, meestal buiten (op burenfeesten enz.):
Samen met de bewoners van Vorst worden meubels (banken enz.), hutten, spelletjes voor kinderen (maar ook voor volwassenen!) gemaakt van gerecycleerde materialen (voornamelijk hout)…

13h00 > 17h00

Nest Marconi zal twee weken lang “Vreemde Vogels” in het Marconipark laten nestelen. daarom nodigt BRASS Centre Culturel de Forest ook daar jong en oud uit voor een workshop met gerecycleerde materialen. Kom drie dagen lang vogelvoederhuisjes en nestkastjes en een groot patchwork tafelkleed maken !

  • Park Poétik Concept

    NEST Marconi

    Park Poétik trekt ook dit jaar weer naar het Marconi Park! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen talrijke verenigingen uit Vorst, kunstenaars en inwoners van de wijk, zal #NestMarconi alle generaties van het publiek, kinderen, volwassenen en senioren, creatieve activiteiten aanbieden. Iedereen welkom om te dromen, plezier te maken en samen te bouwen.

    De verschillende workshops, gezellige momenten, voorstellingen en concerten zullen zich baseren op het concept van de Poetheek, het bureau van stadsverzamelaars, waarbij iedereen zal worden uitgenodigd om mee te werken, om dit prachtige stadsparkje vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

    Meer Nest Marconi

Pin It on Pinterest

Share This