Home Programma dans participatief atelier surprise Atelier Léon met Seppe Baeyens & co

Artiest

 • LEON VZW
  LEON VZW

  Leon is the new dance community around choreographer Seppe Baeyens.

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
in beweging

Locatie

in beweging
Square Jordens

Locatie 2

Square Jordens
Montenegrostraat 4, 1060 Sint-Gillis

Datum

6 - 10 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

14:00 - 18:00

Atelier Léon met Seppe Baeyens & co

Hedendaagse dans ontdekken in 2022? Welkom bij Atelier Leon in samenwerking met Park Poétik, een participatieve dansworkshop voor kinderen, jongeren en volwassenen van 3 tot 99 jaar. Seppe Baeyens en andere artiesten nodigen je uit om jezelf uit te drukken door middel van dans en beweging door bestaande verwachtingen of modellen te doorbreken. Langzaam maar zeker ontstaan ​​er nieuwe relaties en dynamieken. Danservaring is niet vereist en je hoeft je niet aan te melden. Dit is een voorproefje van het Atelier Leon XXL op zondag 28 augustus in het kader van Park Poétik.

Gratis en zonder inschrijvingen.

Poétik je mee ?

6 – 10 Juli

Place de Bethléem, 1060 BXL
11h – 16h (woe, don, vrij)
13h – 18h (zat, zon)

 

 • Park Poétik Concept

  Nest Jordens

  Nest Jordens wordt een kleurrijke ervaring want zal al je zintuigen te prikkelen!  Elke dag werken één of meer kunstenaars op een interactieve en participatieve manier met bewoners en voorbijgangers rond één van de vijf zintuigen. De synesthesie gaat dan vibreren, en je wordt elke dag uitgenodigd om te zien, te luisteren, te ruiken, aan te raken en te proeven, of zelfs alle vijf tegelijk! 

  Samen creëren we onze ideale straat. Feestelijk, harmonieus en volledig uitzinnig! Zodus, hoe ziet jouw poëtische stad eruit?

Pin It on Pinterest

Share This