Artiesten

Datum

27 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

15:00 - 18:00

Caterpillar Challenge

15:00 – 18:00 Atelier  « Caterpillar Challenge » – Yoris Van Den Haute / Les Ateliers D’Oranne (tout public, 30 – 40p par heure/per uur)

Rechtstreeks geïnspireerd door de performance van George Maciunas van de Fluxus-groep uit de jaren 1970, biedt “Caterpillar Challenge” een alternatieve en participatieve wandeling in anti-stress modus of veronderstelde traagheid. De “Caterpillar Challenge” is in feite een grote lus van enkele meters lang, voorzien van tentakelachtige uitsteeksels die eindigen in handschoenen die voorbijgangers uitnodigen elkaar de hand te schudden als hij passeert. 

  • Park Poétik Concept

    Kiosk Poétik

    Cultuur voor allen in het Marconipark!

    De zomervakantie loopt op haar laatste pantoffels dus we geven er nog eens een ferme lap op! Welkom van 26 tot 28 augustus op Kiosk Poétik 1190, in het prachtige Marconiparkje in Hoog-Vorst, waar tal van vreemde vogels je uitnodigen om alle zintuigen open te stellen. Met creatieve workshops, straattheater, acrobatie en (veel) muziek van kunstenaars uit de buurt, zit er bijzonder veel sfeer in Hoog-Vorst! Kiosk Poétik 1190 is een initiatief van de Gemeente Vorst, GC Ten Weyngaert, BRASS, Biblif en Bib Vorst in het kader van Park Poétik 2022.

    Meer Kiosk Poétik

Pin It on Pinterest

Share This