Artiesten

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

23 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

10:00 - 16:00

Contakids

10h00-12h00 & 14h00-16h00

Communicatie door beweging, het is verbazingwekkend!
Voor wie: Een paar: kind (2 tot 5 jaar) – ouder (of grootouder, tante, peetvader, enz.)

We springen, rollen en leren vallen met veel gelach en vertrouwen. Terwijl ze plezier maken en experimenteren met lichamelijk contact en beweging, komen ouders en kinderen gedurende een 45 minuten durende sessie samen om te genieten van een vreugdevol en medeplichtig moment, en zo samen een nieuwe manier van communiceren te ontwikkelen.

Contakids stimuleert de motorische en zintuiglijke capaciteiten en het zelfvertrouwen van het kind, experimenteren met ruimte en gewicht. Ouders krijgen de sleutels in handen om het zintuiglijk proces van het kind te begrijpen en anders te communiceren! Contakids is een methodologie die wereldwijd wordt onderwezen door Itay Yatuv, hedendaags danser en pedagoog, die gebruik maakt van fysiek contact, beweging en spel om een vernieuwende vorm van communicatie tussen ouders en kinderen te ontwikkelen en hun band te versterken.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This