Bras Dessus Bras Dessous

Organisator

Bras Dessus Bras Dessous
Website
https://www.brasdessusbrasdessous.be/
Park Marconi

Locatie

Park Marconi
Ter hoogte van Alsembergsesteenweg 296, 1190 Vorst

Datum

9 - 11 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

13:00 - 17:00

De lucht van de tijd

13h00 > 17h00

Welzijn en creatieve ruimte, om je batterijen op te laden, te rusten, te praten.

Ontspannings- en rustruimte (thee/koffie/limonade) en activiteiten door leden van het “Bras Dessus Bras Dessous”-netwerk, zowel senioren als vrijwilligers: schrijven, verhalen vertellen, schilderen, fotograferen, interviews, enz. te bepalen naar gelang de beschikbaarheid en wensen van eenieder. De bibliotheek van de dichter zal bevoorraad worden.

  • Park Poétik Concept

    NEST Marconi

    Park Poétik trekt ook dit jaar weer naar het Marconi Park! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen talrijke verenigingen uit Vorst, kunstenaars en inwoners van de wijk, zal #NestMarconi alle generaties van het publiek, kinderen, volwassenen en senioren, creatieve activiteiten aanbieden. Iedereen welkom om te dromen, plezier te maken en samen te bouwen.

    De verschillende workshops, gezellige momenten, voorstellingen en concerten zullen zich baseren op het concept van de Poëtheek, het bureau van stadsverzamelaars, waarbij iedereen zal worden uitgenodigd om mee te werken, om dit prachtige stadsparkje vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

    Meer Nest Marconi

Pin It on Pinterest

Share This