Park Poétik

Organisator

Park Poétik
in beweging

Locatie

in beweging

Datum

25 juni, 2023
Voorbij!

Tijd

13:00 - 18:30

Parade Poétik

TADADADADAAAM
de zomer is in aantocht !

Poétik je mee ? Participez ! …of beter… Stap je mee ? Paradez !

Dit jaar is het thema van Park Poétik: “Wat betekent samen? / Ensemble c’est quoi? / What means together?”  dus wat is er mooier dan samen met Zinneke & MetX & cc Bruegel te starten met een grote, collectieve, feestelijke parade om kunst, muziek en vreugde te laten weerklinken in de Brusselse straten: so let’s mix it up and parade together!

De route? Die is eenvoudig!

We starten de Parade Poétik aan het WIELS Moeras in Vorst via Bethlehemplein in Sint-Gillis om toe te komen op het Vossenplein in de Marollen waar we aansluiten bij het muzikaal dansfeest van “Sounds of Marolles” ter gelegenheid van het “Fête de la Musique”.

Zinneke neemt ons verder mee op sleeptouw richting het stadscentrum en haar parels om te eindigen aan de waterbekkens op het Sint-Katelijneplein. Deze “Joyeuse Sortie” is een oproep aan alle Zinnekes om samen een roedel te vormen voor de Zinneke Parade van volgend jaar.

13u00 @ Marais WIELS Moeras (Vorst)
15u00 @ Place Bethlehemplein (St-Gillis)
16u00 @ Vossenplein (Marollen)
18u30 @ Sint-Katelijne/Sainte Catherine (via Bourse)

Je raadt het al, water is de rode draad tijdens de Parade Poetik, van het Moeras naar de Marollen… helemaal tot aan de bassins van Sint-Katelijne in het centrum!

Dit is een oproep tot deelname, wees gewoon jezelf en stap mee met de feestelijke parade … samen maken we de stad !

Blokkeer dus alvast de datum van zondag 25.06 in je agenda! Laat ons weten dat je meedoet via dit formulier … hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

FORMULIER

Pin It on Pinterest

Share This