Home Programma fiesta muziek Remork & Karkaba

Artiest

Categorie

Datum

12 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

17:00 - 20:00

Remork & Karkaba

17h00 : Apéro
19h00 : Fanfare

Remork & Karkaba is een unieke fanfare die bestaat uit een blazerssectie en Marokkaanse gnawa-percussie. De enthousiaste muzikanten weten als geen ander hoe ze in een mum van tijd een (straat)feestje in gang kunnen steken. Ze slepen jong en oud, van her en der, moeiteloos mee met hun stevige fanfareriffs die genereus worden uitgestrooid op gnawa-percussie, zang en dans.

De groep speelt een mix van traditionele nummers uit Marokko en originele composities van Luc Mishalle. Ze vernieuwen regelmatig hun repertoire en line-up door samen te werken met like-minded artiesten en organisaties: het gnawa-opleidingsprogramma Karkaba van mâalem Driss Filali en Mohamed Saïd Akasri, de blazersklassen van de Hoofdstedelijke Academie en de Latijns-Amerikaanse invloeden van Dia de Muertos dans les Marolles.

 

  • Park Poétik Concept

    NEST Marconi

    Park Poétik trekt ook dit jaar weer naar het Marconi Park! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen talrijke verenigingen uit Vorst, kunstenaars en inwoners van de wijk, zal #NestMarconi alle generaties van het publiek, kinderen, volwassenen en senioren, creatieve activiteiten aanbieden. Iedereen welkom om te dromen, plezier te maken en samen te bouwen.

    De verschillende workshops, gezellige momenten, voorstellingen en concerten zullen zich baseren op het concept van de Poëtheek, het bureau van stadsverzamelaars, waarbij iedereen zal worden uitgenodigd om mee te werken, om dit prachtige stadsparkje vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

    Meer Nest Marconi

Pin It on Pinterest

Share This