Artiesten

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

14 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

14:00 - 16:00

Sondou

14h00 > 16h00

Knutsel- en expressieworkshop over het thema “vogel”.

De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 5 jaar of ouder. Met afbeeldingen van dieren: katten, honden, duiven, kraaien, parkieten, zullen de kunstenaars de kinderen uitnodigen om hun kreten, hun manier van bewegen, van… na te bootsen.
En vogels, hoe vliegen die? Zijn zij de enige soort die vliegen? Wat als een kat vloog? Hoe zou het eruit zien?

De workshop is gebaseerd op het experiment van de kinderen: hij zal evolueren naar gelang van hun ontdekkingen en reacties. De workshop zal hen in staat stellen zich uit te drukken door middel van verschillende zintuigen en talenten: stem, beweging, observatie, tekenen, enz.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This