Home Programma participatief atelier DouDou, de super knuffel

Artiest

 • AMADEO KOLLECTIF
  AMADEO KOLLECTIF

  …est un atelier de créations qui regorge d’expérimentations collectives stimulant l’imaginaire. Ces expériences créatives et artistiques sont encadrées de manière professionnelle par des artistes, des pédagogues et des artisans.

  … is een creatieatelier boordevol collectieve experimenten die de verbeelding stimuleren. Deze creatieve, kunstzinnige ervaringen worden professioneel omkaderd door artiesten, pedagogen en ambachtelijk vakmanschap.

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Parvis Saint-Antoine, Vorst

Locatie

Parvis Saint-Antoine, Vorst
Genuastraat 4, 1190 Vorst

Datum

20 - 21 augustus, 2022
Voorbij!

Tijd

10:00 - 16:00

DouDou, de super knuffel

20/08 – 21/08

10h00-12h00 & 14h00-16h00

DouDou, De super knuffel.

De reuzenknuffel, een nieuw Imaginarium in de maak. De eigenzinnige sculpturen en kunstzinnige installaties uit ons Imaginarium zijn poëtisch en meeslepend. Ze zijn gegroeid uit onze overtuiging dat spel en verbeelding krachtige technieken zijn. Ze hebben iets on(be)grijpbaars, maar tegelijk ziet ieder er wat anders in. Het Imaginarium maakt je nieuwsgierig en zet aan tot verbeelding.

Creatief atelier voor ouder en baby. Jij en je kindje worden ondergedompeld in een avontuurlijk dierlijke wereld. In alle rust laten we de kinderen dromen in fantasierijke diervormen. Voor hen is het een feest van kleur en vorm. Dat aanzet tot musicaliteit en psychomotriciteit. Voor de ouder is het een moment van connectie met zijn baby maar ook een verbinding met andere ouders. De begeleider neemt jullie mee in een universum dat ontspannend is voor de baby en tegelijkertijd ludiek en leerijk voor mamas & papas. Want jezelf terug te vinden in de eerste levendsmaanden van je baby is een echte uitdaging waarmee wij jullie graag helpen.

De Superknuffel is een nieuwe concept van Amadeo Kollectif. Het bestaat uit verschillende knuffelvormen. De armen van een octopus, de schild van een schildpad, een tijgerlijf, vlinder- en papegaaienvleugels, konijnenoren, een eekhoornstaart en noem maar op….Fantasie is nooit te gek. Waneer de kindjes soezen kunnen de ouders hun creativiteit vinden door hun baby met de vormen te omarmen. Als de baby’s wakker zijn kunnen we met hen dansen, en aan de leerijke stoffen aanraken.

 • Park Poétik Concept

  • Nest Saint-Antoine

   Twee weken lang zal het Parvis Saint-Antoineplein worden bezield door een eclectisch programma dat voor iedereen toegankelijk is, met speciale aandacht voor vrouwen en kinderen. Kom elke dag met uw kleintjes (vanaf 0 jaar) om zachte momenten te delen: het prikkelen van de zintuigen, beweging, verhalen vertellen, in een cocooning sfeer. Voor de ouderen zijn er open en creatieve workshops, zoals graveren, schilderen, fotograferen en jeu de boules, liedjes, maar ook gezellige momenten: straatfeest en bbq.
   Houd gedurende de hele dag uw ogen en oren goed open, want acteurs, clowns, dansers en andere verrassingen zullen u komen verbazen! Plezier voor jong en oud!
   Om deze twee weken van gekte af te sluiten wordt er een groot straatfeest georganiseerd met activiteiten die door plaatselijke verenigingen en bewoners worden georganiseerd.

   Meer Nest St. Antoine

Pin It on Pinterest

Share This