Home Programma Ea Varna, wandelende boom
(c) Dolle Pret

Artiest

  • Dolle Pret

    Clowning, circus, mime and acrobatic stilt entertainment.

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Marais, Vorst

Locatie

Marais, Vorst
Luttrebruglaan, 1190 Vorst

Datum

1 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

15:00 - 19:00

Ea Varna, wandelende boom

Ea Varna is een oeroude boomtrol/elf die de bossen beschermd. Hij maakt graag contact met de mensen. Zijn diepe stem is altijd vrolijk en hij lacht super graag. Hierdoor vinden de allerkleinsten hem vaak een stuk minder eng.

Ea Varna is een zeer mooie act die al sinds 2006 op grote en kleine evenementen vele mensen betoverde. Zowel zijn kostuum als zijn stem maar ook de performance maken deze act heel sterk. Hij is mobiel en speelt tussen de mensen.

  • Park Poétik Concept

    Nest Marais

    Voor één keer zullen de “Vreemde Vogels” van Park Poétik zich voegen bij de reeds rijke en aanwezige vogelpopulatie van de Marais Wiels. Het is een voormalig braakliggend industrieterrein op een steenworp afstand van het Zuidstation, waar de natuur in de loop der jaren weer tot leven is gewekt rond een meer. Door middel van artistieke interventies, zowel visueel als performatief, zullen deze – al dan niet vliegende – wezens een dialoog aangaan over het menselijke en niet-menselijke samenleven dat eigen is aan deze plek, die zo kostbaar is voor zijn buurt.oor één keer zullen de “Vreemde Vogels” van Park Poétik zich voegen bij de reeds rijke en aanwezige vogelpopulatie van de Marais Wiels. Het is een voormalig braakliggend industrieterrein op een steenworp afstand van het Zuidstation, waar de natuur in de loop der jaren weer tot leven is gewekt rond een meer. Door middel van artistieke interventies, zowel visueel als performatief, zullen deze – al dan niet vliegende – wezens een dialoog aangaan over het menselijke en niet-menselijke samenleven dat eigen is aan deze plek, die zo kostbaar is voor zijn buurt.

Pin It on Pinterest

Share This