Fujinn - Griffin Callebout

Artiest

 • AMADEO KOLLECTIF
  AMADEO KOLLECTIF

  …est un atelier de créations qui regorge d’expérimentations collectives stimulant l’imaginaire. Ces expériences créatives et artistiques sont encadrées de manière professionnelle par des artistes, des pédagogues et des artisans.

  … is een creatieatelier boordevol collectieve experimenten die de verbeelding stimuleren. Deze creatieve, kunstzinnige ervaringen worden professioneel omkaderd door artiesten, pedagogen en ambachtelijk vakmanschap.

Park Poétik

Organisator

Park Poétik
Marais, Vorst

Locatie

Marais, Vorst
Luttrebruglaan, 1190 Vorst

Datum

1 juli, 2022
Voorbij!

Tijd

15:00 - 19:00

Fujinn

Fujinn creërt muzikale vrijheid en laat zien dat iedereen in staat is om muziek te maken. Ritme is daarbij een sleutelelement. Het creëert een bepaalde vibratie. Het roept een gevoel van bevrijding op. 

Door samen te spelen, zal het publiek ook naar elkaar luisteren. Samen componeren de muzikanten in het publiek harmonieuze melodieën. Instrumenten en ritmes ondersteunen elkaar. Iedereen heeft de kans om gehoord te worden.

 • Park Poétik Concept

  Nest Marais

  Marais WIELS, een groene oase achter de industriële gebouwen van de voormalige bierbrouwerij Wielemans. Een plek die sterk begeerd wordt door zijn buren en gevleugelde bewoners maar binnenkort onderhevig zal zijn aan openbare werken. Via artistieke interventies wensen we de dialoog te versterken rond het gezamenlijk beheer van deze plek. We spitsen ons toe op de co-relatie tussen mens en natuur.

  Meer informatie

Pin It on Pinterest

Share This