Organisator

Park Poétik

Artiest

  • Lilith & Mo
    Lilith & Mo

    Lilith & Mo vzw is een artistieke organisatie die projecten ontwikkelt in de publieke ruimte, waarbij kunst en participatie centraal staan. In de trajecten rondom hun artistieke installaties hebben ze aandacht voor lokaal talent en samenwerking met socio(-artistieke) organisaties.
    Het doel is om de creativiteit van ‘de gewone mens’ te prikkelen en om te zetten in een artistiek hoogstaand resultaat. Daarnaast streeft ze naar sociale cohesie en verbondenheid.

Locatie

Park Marconi
Categorie

Datum

29 juli, 2022 - 12 augustus, 2022

Tijd

Gehele dag

NEST Marconi

Park Poétik trekt ook dit jaar weer naar het Marconi Park! Het resultaat van een mooie samenwerking tussen talrijke verenigingen uit Vorst, kunstenaars en inwoners van de wijk, zal #NestMarconi alle generaties van het publiek, kinderen, volwassenen en senioren, creatieve activiteiten aanbieden. Iedereen welkom om te dromen, plezier te maken en samen te bouwen. 

De verschillende workshops, gezellige momenten, voorstellingen en concerten zullen zich baseren op het concept van de Poetheek, het bureau van stadsverzamelaars, waarbij iedereen zal worden uitgenodigd om mee te werken, om dit prachtige stadsparkje vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

Pin It on Pinterest

Share This