Home Program participatory workshop VILT-ATELIER-DE FEUTRE

Artiest

 • KNEPH
  KNEPH

  KNEPH (vzw) is een artistiek atelier waar via eigenzinnige reflectie en multimediale actie diepgaande artistieke processen kunnen gerealiseerd worden.

Location

Marronnier, Bovenaan in het Park van Vorst
Kemmelberg, Mont Kemmel Bushalte

Date

14 August, 2022
Expired!

Time

10:30

VILT-ATELIER-DE FEUTRE

10h30 : OPEN FELT ATELIER at the Marronnier mourant in the Parc de Forest. Creation of set elements for the installation Nest Marronnier. Registration is desirable. (knephatelier@gmail.com)
Inschrijven is wenselijk. (knephatelier@gmail.com)

 • Park Poétik Concept

  • Dit natuurnest zal worden opgedragen aan de zieke kastanjeboom boven in het Park van Vorst.Rondom de zieke boom (om veiligheidsredenen beschermd door een kastanjehek) begeleiden poëtische en rituele interventies zijn langzame dood terwijl zijn leven wordt gevierd. Dit zomerprogramma is de voortzetting van een proces dat in het najaar van 2021 is begonnen, met de beeldhouwer Charles Djeumou die beeldhouwwerken maakte in de zieke takken. Door contact met de buren van het park zijn veel verhalen over deze boom naar boven gekomen, waardoor een gemeenschappelijk verhaal is ontstaan dat we de hele maand augustus zullen blijven ontwikkelen.
   Elke vrijdag, bij maansopgang, zal een rituele avond begeleid door meerstemmige liederen de nacht doen schudden. Van 21 tot 26 augustus zal een wake rond de boom ritme geven aan het park. Op het programma: ochtendmeditaties, Koffie-papote, creatieve workshops, optredens, optochten en een poëtische bioscoop!Meer Nest Marronnier

Pin It on Pinterest

Share This